- A & Z - Croitorie la comanda !!!

 
 

Acasa

Cauta pe GOOGLE
Stilul tau

O haina bine facuta trebuie sa stea perfect.
O haina bine croita e suficient sa stea perfect unei singure persoane.
Multe haine de firma pot sa fie oricat de scumpe si de rafinate, oricat de sofisticate, dar nu ofera nicio garantie ca totul va merge bine, ca te vei simti bine sau ca vei avea succesul pe care ti l-ai dorit. Se mai spune ca hainele trebuie sa se lase purtate, nu sa te poarte ele pe tine, sa iti dea o stare de bine si de comfort, sa te faca sa te simti bine cu tine.
In masura in care fiecare dintre noi e unica si speciala, meritam ceva creeat special pentru noi, ceva unic. Te voi ajuta sa descoperi ce ti se portiveste cel mai bine. Iti pun la dispozitie priceperea mea, o vasta experienta, timpul meu si o cafelutza buna. Vom discuta despre ceea ce ne pasioneaza, sau dimpotriva, vom face proba contra cronometru, oricum, rezultatul va fi o piesa speciala.
Nu importam, nu comercializam, nu vindem pe banda rulanta productie de serie, nu folosim tipare standard Tinem cont de forma si de preferintele fiecareia.
Tinem cont doar de doua reguli:
- sa-ti PLACA
- sa-ti stea BINE
Ocupata
Stilul de birou, "Office" isi face tot mai mult loc in viata noastra de zi cu zi. Suntem femei ocupate, avem responsabilitati si termene de respectat si nu avem timp de slitul care a crapat la fusta sau de nasturele care sta sa cada. Vrem un sacou care sa nu ceara decat sa fie imbracat si sa stea impecabil, dar sa fie ata de comod incat sa uiti ca il porti. Nu vrem sa fim scrobite ci bine aranjate, nu vrem sa aratam scortos ci la patru ace, si mai presus de toate, daca se poate sa nu cheltuim chiar o avere pe un taior cu notorietate publica.

In concediu
O zi libera, fara tocuri si fara taior, fara pretentii sau aparente care trebuie pastrate, o zi...libera ! Libera ! Libera !
Libera sa porti ceea ce iti place fara sa tii cont de reguli impuse. Poate sa fie o pereche de geans tociti, dar poate sa fie un pantalon cochet sau o bluza lejera, ceva sport sau mai clasic, orice simti ca te caracterizeaza in aceasta zi care e numai a ta.


Sexy
Seara visurilor tale ? Astepti sa se intample, sa vina el ca un cavaler calare pe un cal alb? Sau poate ti-ai pus in minte doar sa frangi inima tuturor ? Nimic mai usor ! Trebuie doar sa porti ceva care sa ii zapaceasca... cam ca Marilyn, care apropo, nu avea nici pe departe formele perfecte... Dar ea ne-a aratat tuturor ca o rochie bine facuta si un zambet larg fac mai mult decat toate diamantele din lume. Nimic mai simplu !

Eleganta
Aici fantezia nu are limite. "Cea mai frumoasa" inseamna si cea mai deosibita, cea mai speciala, cea mai cea.
O rochie speciala potrivita unei zi sau seri speciale. Si visul devine realitate...
In viitorul apropiat, personalizarea hainelor, va deveni din ce in ce mai importanta. “Se vor cauta din ce in ce mai mult unicatele”
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one